• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi (BKST)

september 27 07:00 - september 30 17:306200NOK
Laster Hendelser
Lær grunnprinsippene i Biodynamisk Kranio Sakral Terapi!

Søker du mer dybde i din forståelse av mennesket og kroppens selv helbredelsens natur? Da er dette kurset for deg! I løpet av disse fire dager i september vil du lære de grunnleggende teknikkene i biodynamisk kranio sakral terapi, som opprinnelig er en videreutdannelse innen osteopatien. Kurset passer for deg som er nysgjerrig på subtilt energetisk arbeid, enten du er helt nybegynner eller allerede erfaren som terapeut. Å lære seg BKST er som å lære seg et helt nytt språk, det lyttende språket. Når vi kan lytte gjennom hendene, kan vi også dra ny forståelse av den anatomiske kunnskapen og oppnå nye resultater i behandlingen.

Etter endt kurs vil du inneha konkrete verktøy som du kan integrere og praktisere direkte med din familie, venner eller klienter. Du vil også kunne få bedre innblikk i om BKST terapeut utdannelsen som starter på Bergen Body Work i regi av Body Intelligence i januar -23 er noe for deg, eller om du ønsker å studere videre for egen utvikling i en ett års fordypning i vakre naturomgivelser i Romsdalen.

Grethe Aarstein er et fantastisk empatisk menneske med dyp innsikt og integritet. Hun har lang erfaring både som terapeut og kursholder. En dyp undring og nysgjerrighet har vært og er fortsatt en viktig drivkraft i hennes søken etter kunnskap om menneskekroppens selvhelende evner. Hun har studert grunnfag medisin og startet sin karriere som akupunktør. Siden lærte hun seg massasje faget før hun reiste til USA for å fordypet seg i bindevev behandling, Anatomy Trains Structural Integration.

Massasjeterapi, Qi-gong, Dynamisk & Biodynamisk kranio sakral terapi, mindfulness og mindful yoga er bare noen av retningene hun har studert og praktiserer daglig. I både biodynamisk kranio sakral terapi og mindfulness søker man å forstå hvordan mennesker er av natur og spiller på lag med naturlovene slik de faktisk er. Når vi skaper et rom av stillhet, nærhet og tilstedeværelse i oss selv, så begynner kroppen å lege seg selv. Denne tilnærmingen er Grethes fundament både for hennes behandling og for de kurs hun holder i dag.

Dato: 27.-30.september 2022

Tid: 0700-17.30

Ordinær pris: 7500 kr

Early Bird rabatt før 1.september: 6200 kr

 

Detaljer

Start:
september 27 07:00
Slutt:
september 30 17:30
Kostnad:
6200NOK
Hjemmeside:
http://www.anatomytrains.com

Sted

Bergen
Vestre Strømkaien 1
Bergen, 5008 Norway
+ Google Map
Telefon:
+4791750867
Hjemmeside:
www.anatomytrains.com

Arrangør

Bergen Body Work
Telefon:
55 31 30 81
Epost:
post@bergenbodywork.no
Hjemmeside:
www.bergenbodywork.no

Annet

Late registration
7500
Deposit
2000
Teacher
Grethe Aarstein

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.