• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi (BKST)

3. februar 2023 17:00 - 5. februar 2023 16:004900NOK
Laster Hendelser
Lær grunnprinsippene i Biodynamisk Kranio Sakral Terapi!
Introduksjonskurs i menneskets og selvhelbredelsens natur.

I dette kurset dykker vi ned i prinsipper fra den biodynamisk kraniosakralterapi (BKST) og visdomstradisjonen mindfulness. Den
biodynamiske grenen av kraniosakralterapi (BKST) springer ut fra osteopatien og kunnskapen om the breath of life. Det energetiske uttrykket av universets intelligens. Breath of life er kroppens energetiske konstitusjonelle kraft som formidler livsenergi og intelligens til alle kroppens celler. Alt liv har en opprinnelig oppskrift på helhet og alt liv har en iboende kraft som søker mot helhet. I BKST lærer vi hvordan vi støtter kroppens egen selvhelbredende krefter.

BKST er dyp tilstedeværende lytting. Kroppens egen intelligens slipper til når vi holder et åpent rom fylt med tillit og kjærlighet. Da skjer heling spontant av seg selv. Å holde et sterkt terapeutisk rom krever god forståelse, kontakt og innsikt om seg selv og menneskets natur. Mindfulness er en gammel visdomstradisjon hvor vi gjennom praksis, undervisning og refleksjon blir kjent med hva et menneske er og hvilke grunnprinsipper som styrer vår natur. Gjennom å bygge en sterk tilstedeværelse blir vi kjent med hva tanker, følelser, kropp og det indre mennesket er, samtidig som vi lærer hvordan vi skal møte dette i oss selv og i andre. Jo mere du har gjennomsett av dine egne ubalanser og mønstre, jo mer indre ro vil du erfare. Dette vil reflekteres ut i et sterkt
terapeutisk rom som er essensen i BKST. Samtidig som du blir kjent med deg selv vil du gjenkjenne dine egne sunne grenser slik at du kan finne din indre balanse som terapeut og menneske.

Behandlingen gjennomføres ved lett lyttende berøring, hvor vi oppøver evnen til å sanse de forskjellige strukturer og energetiske lag i kroppen. Behandlingen er skånsom, og har en dyp effekt på de indre prosessene i kroppen.

På dette kurset vil du bli introdusert til:
– De grunnleggende prinsippene i energiarbeid.
– Mindfulness og tilstedeværelsens kraft.
– Hvordan du ivaretar deg selv og dine egne grenser som menneske og
terapeut.
– Energiarbeid i praksis.

Kurset passer for de som er interessert i energiarbeid og indre utvikling. Du kan ha bakgrunn som terapeut, yogalærer etc eller bare kjenne at du dras mot dette. Ingen forkunnskaper om anatomi etc er nødvendig.

Dato:
3-5 februar 2023
Fredag 17:00 – 20:00
Lørdag 09:00 – 17:00
Søndag 09:00 – 16:00

Kurssted:
Bergen Bodywork
Vestre Strømkaien 1
5008 Bergen

Påmelding:
grethe5@hotmail.com
92052054

Pris 6200kr.
Early bird ved påmelding før 01.01.23 > 4900kr

Underviser:
Grethe Aarstein
gretheaarstein.no

Gleder meg til å lære sammen med dere:)

Grethe

 

Detaljer

Start:
3. februar 2023 17:00
Slutt:
5. februar 2023 16:00
Kostnad:
4900NOK
Hjemmeside:
https://www.gretheaarstein.no

Sted

Bergen
Vestre Strømkaien 1
Bergen, 5008 Norway
+ Google Map
Telefon:
+4791750867
Hjemmeside:
www.anatomytrains.no

Arrangør

Bergen Body Work
Telefon:
55 31 30 81
Epost:
post@bergenbodywork.no
Hjemmeside:
www.bergenbodywork.no

Annet

Late registration
6200
Teacher
Grethe Aarstein

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.