• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

Myofascial Release

MFR er en spesifikk og effektiv teknikk der det benyttes et vedvarende og “lyttende” trykk i bindevevets ulike dybdelag. Behandlingen utføres direkte på huden uten oljer eller kremer, dette for å kunne jobbe med høyest mulig presisjon. MFR anbefales for idrettsutøvere som ønsker “å ta ut” det lille ekstra, for de som sliter med muskel- skjelettsmerter og for de som ønsker en generell bedret funksjonalitet. Strategi for timen legges etter å ha observert kompensasjon mønsteret som tydeliggjøres gjennom gange. MFR øker bevissthet i forhold til kroppsholdning og individuelle restriksjoner og iboende ressurser.

Anbefalt behandlingstid: 60 minutt, 75 eller 90 minutter

 

 

Les mer om fascia og forskning: https://fasciaresearchsociety.org

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.