• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

Møt våre dyktige samarbeidspartnere!

Om Bergen Body Work

Samarbeidspartnere på Bergen Body Work har ulike tilnærminger for å støtte den individuelle tilhelingsprosess.  

Vi tilbyr bindevev (fascia) & ulike muskel behandlinger. Vi jobber med mennesker i alle aldre som ønsker fremgang i sin helse og livssituasjon. Det kan være tilhelende, forebyggende eller prestasjonsøkende mål ved hjelp av manuelle, aktive, restorative tilnærminger i berøring, bevegelser og i samtaler. Vi tilbyr individuell trening og rehabilitering med personlig trener innen dynamisk & funksjonell Myofascial Trening. Coaching & TM-meditasjon m.m.

Bergen Body Work har siden 2002 levert bedriftsmassasje og bedriftstrening for små, mellomstore og store bedrifter. I tillegg tilbyr vi praktisk kropps-ergonomisk foredrag & coaching for både store og små bedrifter, med målsetning å bevisstgjøre hver enkelt i sin daglige vane. Den daglige vane er tross alt det som former oss. Hver og en motiveres til å aktiv bidra til å redusere eget sykefravær og økt trivsel. Belønningen er en forbedret egenhelse som du vil ha glede av resten av livet. 

Bergen Body Work ble etablert i 2002 av gründer og terapeut Therese Hansen. Vår visjon er å bidra til et samfunn med økt livskvalitet, gjennom å tilpasse oss individuelle behov for behandling og trening. Vi ønsker å gi deg praktiske redskaper samt bevissthet for å komme i kontakt med dine iboende ressurser. I møte med hvert enkelt individ er vi vel viten om at hver og en bærer med seg sine unike livshistorie. Vi streber derfor etter å være nøytrale og i å se deg som den du er, for å best kunne hjelpe deg å nå dine mål. På bbw vil du møte unikt terapeuter som ikke er redd for å «tenker utenfor boksen» og som er lidenskapelig opptatt av yrket sitt. Vi ser frem til å jobbe sammen med deg!

Therese Hansen

Eier & Gründer | Strukturell Integrerer | MediYoga Instruktør | Slings Myofascial Trainer | Massasjeterapeut (MF)

Maria Bjerge

Karriere Coach | NLP Coach™ | kursinstruktør i Transcendental Meditasjon | Foredragsholder | NLP Coaching Trainer™ | Ledertrener

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.