• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

Møt vårt flotte team!

Om Bergen Body Work

Terapeutene på Bergen Body Work har ulike tilnærminger gjennom massasje og fasillitering, for å støtte den individuelle tilhelingsprosess.  

Vi jobber med mennesker i alle aldre som ønsker endringer i livsstil og helse, øke kroppsbevissthet, hjelp til ulike muskulære problemstillinger, forebyggende eller prestasjons økende mål. Ved hjelp av manuelle, aktive og restorative tilnærminger, gjennom kursing, berøring, bevegelser, meditasjon og pust. På bbw tilbyr vi i tillegg individuell tilpasset myofascial trening. 

Bergen Body Work har siden 2002 i tillegg vært leverandør av bedriftsmassasje for små, mellomstore og store bedrifter. Vi tilbyr praktisk kropps-ergonomisk foredrag & coaching for både store og små bedrifter, med målsetning å bevisstgjøre daglige vaner som ofte er årsak til at kompensasjoner og skader senere oppstår.   

Bergen Body Work ble etablert i 2002 av gründer  Therese Hansen. Vår visjon er å bidra til et samfunn med økt livskvalitet, gjennom å tilpasse oss de individuelle behovene for kompensasjons frigjøring i muskler og ledd gjennom fasilitering i bindevev og trening. Vi ønsker å gi deg praktiske redskaper samt bevissthet for å komme i kontakt med dine iboende ressurser. Vi ser frem til å jobbe sammen med deg!

Dummy Image

Therese Hansen

Eier & Gründer | Strukturell Integrerer | MediYoga Instruktør | Slings Myofascial Trainer | Breathworker I

Sylvia Leoumi

Masasjeterapeut

Ørjan A Kristiansen

Massør

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.