• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

Møt våre dyktige samarbeidspartnere!

Om Bergen Body Work

Samarbeidspartnere på Bergen Body Work har ulike tilnærminger for å støtte den individuelle tilhelingsprosess.  

Vi tilbyr b.l.a. bindevev(fascia) & muskulære behandlinger, lymfedrenasje og kopping. Vi jobber med mennesker i alle aldre som ønsker fremgang i sin helse og livssituasjon. Det kan være tilhelende, forebyggende eller prestasjonsøkende mål ved hjelp av manuelle, aktive, restorative tilnærminger i berøring, bevegelser og i samtaler. Vi tilbyr individuell trening og rehabilitering med personlig trener innen Yoga, Pilates, Dynamisk & funksjonell Myofascial trening. Coaching & TM-meditasjon m.m.

Bergen Body Work har gjennom snart 20 år også levert bedriftsmassasje og bedriftstrening ute i bedrifter. I tillegg tilbyr vi praktisk kropps-ergonomisk foredrag & coaching for både store og små bedrifter, med målsetning å bevisstgjøre hver enkelt i sin daglige vane. Hver og en motiveres til å aktiv bidra til redusert sykefravær og økt trivsel. Belønningen er en forbedret egenhelse som du vil ha glede av resten av livet. Vi leverer i Bergen og Oslo omegn.

Bergen Body Work ble etablert i 2002 av gründer og terapeut Therese Hansen. Vår visjon er å bidra til et samfunn med økt livskvalitet, gjennom å tilpasse individuelle behov for behandling og trening. Vi ønsker å gi deg praktiske redskaper samt bevissthet for å komme i kontakt med egen verdifulle ressurser. I møte med hvert enkelt individ er vi vel viten om at hver og en bærer med seg sine unike historie i sine kropper. Vi streber derfor etter å være nøytrale og i å se deg som den du er for å best kunne hjelpe deg å nå dine mål. På bbw vil du møte et unikt team som tenker utenfor boksen og som er lidenskapelig opptatt av yrket sitt. Vi ser frem til å jobbe sammen med deg!

Charlotte Fagerbakke

Massasjeterapeut (NMMF)

Therese Hansen

Eier & Gründer | Strukturell Integrerer | MediYoga Instruktør | Slings Myofascial Trainer | Massasjeterapeut (MF)

Anna Strzelecka

Massasjeterapeut (MNMF) | Fysioterapeut (Master)

Konrad Koziol

Massasjeterapeut (MNMF) | Personlig Trener

Maria Bjerge

Karriere Coach | NLP Coach™ | kursinstruktør i Transcendental Meditasjon | Foredragsholder | NLP Coaching Trainer™ |ledertrener

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.