• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

Klassisk massasje & idrettsmassasje

Klassisk massasje

Klassisk massasje utøves ved rytmisk knaing og strekking av muskler. Dette kan påvirker blod- og lymfesirkulasjon, øke hormonproduksjonen og – utskillelse av slaggstoff.

Resultat kan være en smidigere og mer elastiske muskulatur og  innvirke på hele kroppen.
Klassisk massasje er mer en avslapningsmassasje. Avslapningsmassasjen legger vekt på avspenning i form av myke og lette grep. Her skal man kun slappe av og nyte massasjen.

Anbefalt behandlingslengde er 60-90 minutter for hel kroppsmassasje

Idrettsmassasje

Idrettsmassasje er en massasjeform som myker opp friske eller tidligere skadede områder, som preges av spente og ømme muskler.

Idrettsmassasje er ofte benyttet av de som ønsker en dypere massasje og ofte forebyggende i perioden før eller etter man skal gjennom en stor fysisk påkjenning. Dette anbefales for å kunne prestere maksimalt, redusere restitusjonstid og minske verk i muskulaturen. Ved idrettsmassasje brukes de samme grepene som ved den tradisjonelle klassiske massasjen, men det legges mer trykk på grepene og rytmen er gjerne raskere.

Et triggerpunkt, også kalt muskelknute, er et lite hardt og ømt punkt i muskelfasciaen som enten kan være latent eller aktivt ved at det stråler ut smerte til andre områder i kroppen. Triggerpunkt behandling er effektivt og oppleves umiddelbart forløsende. Teknikken integreres i idrettsmassasjen.

Anbefalt behandlingslengde er 30, 45 eller 60 minutter

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.