• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

Forkurs Klassisk Massør

17. February 2023 09:00 - 19. February 2023 17:006900NOK
Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Forkurs Klassisk Massør

Lær å gi en avspennings massasje i god flyt!

17.-19 februar 0900-1700 (6900.-)

Hvem er kurset for? Forkurset til Klassisk Massør er utviklet for å gi deg en best mulig start på en ny karriere som massør. Forkurset er en ideell forsmak for deg som er usikker på om yrket kan passe for deg og kan hjelpe deg å ta et valg om å gå videre til en sertifisering som Massør. Det passer også for deg som bare ønsker å få mer ut av massasjen du gir hjemme. Uansett ambisjoner vil dette kurset gi deg noen innsikter, bedre arbeidsteknikker og hjelpe deg å jobbe mer i flyt.

Vi har satt som prioritet nummer en at du som giver, skal ha det så godt som mulig i egen kropp, når du utføre massasje. Vi lever i et prestasjonsorientert samfunn der det er lett å bli absorbert i selve utførelsen og med det sette oss selv i andre rekke. Blir vi for opptatt av selve grepet som utføres via hendene, glemmer vi ofte ut resten av kroppen og de gode arbeidsstillingene, noe som går på bekostning av vår egen helse. Planlegger du et yrke som massør er dette enormt viktig. Riktig bruk av kroppen i utførelse av massasje er også avgjørende for kvaliteten og opplevelsen til den som mottar massasjen.

Vi skal på dette forkurset vektlegge å bruke hele kroppen i hver grep, slik at arbeidsstillingene integreres og blir en naturlig del av selve grepet. Vi skal ved bruk av kroppen forsøke å lede deg inn til kjernen i deg selv, slik at du fra starten lærer å bruke tyngdekraften til din fordel og jobbe ut fra ditt eget kraftsenter.

Forkurset i klassisk avspenningsmassasje har vi som mål om å øve inn en sunn og god måte å bruke kroppen på og du lærer noen av de grunnleggende grepene i tradisjonell klassisk massasje.

– Effleurage

– Petrissage

– Strykninger

– Saksing

  • Vi øver inn grepene på; rygg, nakke, skuldre, bryst, sete, lår, legg, fot, arm, hand
  • Drapering og Trygghet 
  • Bruk av massasje krem/olje
  • Kontraindikasjoner

Den siste dagen skal vi gi hverandre en sammenhengende avslappende kroppsmassasje på 75 minutter. Vi integrerer som avslutning, ansikt og hodebunns massasjen som ble undervist i første bolk. Læreren vil guide dere gjennom timen steg for steg og dere får slik selve oppskriften på en suksessfull avspenningsmassasje utført med flyt. 

For å få godkjent Diplom Forkurs Klassisk Massør

  • Krav om minimum 90% deltagelse

Ved gjennomført forkurs kan du gå videre til Bergen Body Work sin egen utviklede Klassisk Massør Sertifisering.

Detaljer

Start:
17. February 2023 09:00
Slutt:
19. February 2023 17:00
Kostnad:
6900NOK

Sted

Bergen
Vestre Strømkaien 1
Bergen, 5008 Norway
+ Google Map
Telefon:
+4791750867
Hjemmeside:
www.anatomytrains.no

Arrangør

Bergen Body Work
Telefon:
55 31 30 81
Epost:
post@bergenbodywork.no
Hjemmeside:
www.bergenbodywork.no

Annet

Teacher
Therese Hansen

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.