• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

Bedriftsmassasje
Vi utfører bedriftsmassasje i din bedrift

Gratis Massasjedag på jobben!

Prøv en uforpliktet dag med massasje på jobben i høst til 30% redusert pris! Skulle dere være fornøyd og ønsker å inngå en fast månedlig avtale etter denne dagen, spandere Bergen Body Work hele massasjedagen på dere. Vi har rabatt for våre faste bedriftskunder. Ta kontakt for pristilbud!

Fast behandlings avtale lønner seg.

Siden 2002 har Bergen Body Work levert bedriftsmassasje til både små, mellomstore og store bedrifter i Norge. Vi skreddersyr tilbud til hver enkelt bedrift. Under vil du finne noen populære alternativer:

En fast månedlig bedrifts avtale, der massasjebehandling for alle ansatte utføres regelmessig, gir gjennomgående positive resultater som b.l.a. redusert sykefravær, økt trivsel og effektivitet. Dette tilbudet kan være en svært lønnsom investering for bedriften og uten tvil ett svært verdsatt tiltak blant de ansatte, som ofte opplever økt livskvalitet ved regelmessig massasjebehandlinger.

Bedriftsmassasje på faste intervaller i bedriftens lokale er den mest gunstige måten for alle parter og det er den løsningen vi tilbyr som vi erfarer høster best mulig resultat i forhold til redusert sykefravær. De ansatte trenger ikke å forlate arbeidsstedet  i mer en 30 minutter for å gå til behandling i arbeidstiden. Dersom den ansatte må oppsøke behandling andre steder, går det ofte tapt opp til flere timer av arbeidsdagen. Det resulterer ofte i økt stress. Ved en fast bedriftsmassasje avtale, anbefales bedriften å sponse en prosentandel av timeprisen. Dette gir et positivt signal til de ansatte. Bedriften bryr seg og legger til rette for at de ansatte skal ha det best mulig. Samtidig når den ansatte selv bidra med en egenandel gir det en positivt holdning der den enkelte også tar ansvar for sin egen helse.

Massasje dag på jobben

Man trenger ikke en fast avtale for å ha bedriftsmassasje dag på jobben! Massasje dag på jobben er ett konsept som er blitt svært populært. Her leier vi ut terapeuten/-e for en dag,  i forbindelse med for eksempel kick off, spesielle events eller når bedriften ønsker å gi de ansatte en ekstra påskjønnelse før eller etter perioder med for eksempel høyt arbeidspress.

Massasjebehandling som firmagave

I dagens materialistiske samfunn der vi forbruker mer en hva som er godt for oss, er det behov for å tenke litt annerledes. Vi som mennesker er mer og mer isolerte bak en pc skjerm og har underskudd på å bli både sett og hørt. En massasjetime i sommergave eller julegave til de ansatte er svært populære gaver.

Vi skreddersyr avtalen for din bedrift

Det er mange måter å lage en bedriftsmassasje avtale på. Noen bedrifter har mulighet til å betale 100% for tjenesten og de ansatte får komme til behandling i arbeidstiden. Andre bedrifter betaler en avtalt prosent mens de ansatte betaler resterende. Bedriften gir de ansatte mulighet til å ta behandlingen i arbeidstiden. En tredje variant er når bedrifter legger til rette for at de ansatte kan ta behandling i arbeidstiden på bedriften, mens de ansatte betaler selv for behandlingen. Her er det mange flere muligheter og vi er behjelpelig med å skreddersy den avtalen som passer best for din bedrift.

Hjertelig velkommen for ett uforpliktet møte.  post@bergenbodywork.no