• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

Bedriftsmassasje
Vi utfører bedriftsmassasje i din bedrift

En fast behandlings avtale lønner seg!

Siden 2002 har Bergen Body Work levert bedriftsmassasje til små, mellomstore og store bedrifter i Norge. Vi skreddersyr tilbud til hver enkelt bedrift. Under vil du finne noen populære alternativer:

En fast månedlig bedrifts avtale, der massasjebehandling for alle ansatte utføres regelmessig, gir gjennomgående positive resultater som b.l.a. redusert sykefravær, økt trivsel og effektivitet. Tilbudet kan være en svært lønnsom investering for bedriften og uten tvil ett svært verdsatt tiltak blant de ansatte, som ofte opplever økt trivsel og livskvalitet ved å motta regelmessig massasjebehandlinger.

Bedriftsmassasje som utføres med faste intervaller i bedriftens lokale, er etter vår erfaring den mest effektive løsningen. Flest ansatte deltar noe som er forutsetningen for å oppnå kollektive resultater som feks redusert sykefravær. De ansatte slipper å bruke reise tid for å oppsøke behandling andre steder og er tilbake på kontoret etter bare 30 minutter.

Massasje dag på jobben!

Du trenger ikke ha en fast avtale for å arrangere en bedriftsmassasje dag på jobben! Massasje dag på jobben er et tilbud som er blitt svært populært. I dagens digitaliserte samfunn er det større behov for massasje enn noen sinne. Bbw leier ut terapeuten/-e for en dag,  i forbindelse med for eksempel kick off, spesielle events eller når bedriften ønsker å gi de ansatte en ekstra påskjønnelse før eller etter perioder med for eksempel høyt arbeidspress.

Massasjebehandling som firmagave!

I dagens materialistiske samfunn der vi forbruker mer en hva som er godt for oss, kan det være greit å tenke nytt og gi en litt annerledes gave. Vi som mennesker er mer og mer isolerte bak en pc skjerm og har underskudd på å bli både sett, hørt og berørt. En massasjetime i sommergave eller julegave til de ansatte er svært populære gaver, som ikke bare føles godt men som også gir helsegevinst.

Vi skreddersyr avtalen for din bedrift

Det er mange måter å lage en bedriftsmassasje avtale på. Noen bedrifter har mulighet til å betale 100% for tjenesten og de ansatte får komme til behandling i arbeidstiden. Andre bedrifter betaler en avtalt prosent mens de ansatte betaler en egenandel. Noen bedrifter gir de ansatte mulighet til å ta behandlingen i arbeidstiden mens andre kommer sporadisk som det passer til vår klinikk. En annen variant er når bedrifter legger til rette for at de ansatte kan ta behandling i arbeidstiden på bedriften, mens de ansatte betaler selv for behandlingen. Her er det mange flere muligheter og vi er behjelpelig med å skreddersy den avtalen som passer best for din bedrift og dine ansatte.

Hjertelig velkommen for ett uforpliktet møte.  post@bergenbodywork.no 

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.