• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

Meditativ Kranie Massasje

Meditativ Kranie Massasje er en rolig og subtil behandling av hodebunn og nakke rosetten. Behandlingen kan gjøres som en behandling i seg selv men anbefales å supplere med på slutten av en annen behandling dersom du har høy aktivitet, tankekjør og føler deg stresset. Bindevevs behandling (MFR) eller kroppsmassasje i forkant vil sørge for at du kan flyte inn i en meditativ tilstand til slutt. Kunder som mottar denne behandlingen sier de føler en dyp meditativ tilstand der kroppen er fullstendig avspent og i motsetning til at man etter massasje kan føle seg søvnig og behov for hvile, føler de seg i stede våken og klar med fornyet energi til å gå videre i hverdagen.

Kranie massasjen kan bestilles alene eller gjerne i kombinasjon med annen behandling som feks 30, 45, eller 60 minutt kroppsmassasje først.

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.