• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

Strukturell integrering
Av​ ​KMI​ ​terapeut​ ​Therese​ ​Hansen

Anatomy Trains Strukturell Integrering er en balanserings prosess på 12 økter, a´75-90 min. og baseres på Rolfing Metodens prinsipper, samt Anatomy Trains Meridian linjene. Prosessen er anbefalt å gjennomføre med passende intervaller over en periode på 6-12 måneder. Det følges et bestemt design fra begynnelse til slutt, der klient og terapeut arbeider som team. ATSI er ingen “quick fix” løsning men snarere en integrerende reise i egen kropp. MFR benyttes suksessivt med at behandling integreres med utvalgte øvelser tilpasset balanserings forløpet. Den aktive deltakelsen stimulerer den kinestetiske sansen og gir bedre forutsetninger for å virkelig eie egen prosess. Vi har individuelle utgangspunkt, derfor vil opplevelsen av prosessen være unik.

12 serien steg for steg

I ATSI protokollen jobbes det etter et bestemt designe i ulikt territorium fra gang til gang. De første fire øktene er de fire ytre linjene; Superficial Front Line, Superficial Back Line, Lateral Line og Spiral Line. Desse meridian linjene ligger langs de store muskelgruppene og fokuset er å frigjøre restriksjonene i de ytre lagene av bindevevet. I femte til syvende økt jobbes det videre i de dype linjene; Deep Front Line og Deep Back Line. I kjernen er det størst fokus på å “danne rom”. I åttende økt  jobbes det spesifikt med nakke, kjeve, kranie og ansiktets asymmetri.  I niende session balanseres arm linjene i forhold til brystkassen og i tiende til tolvte session vurderes alle linjene funksjonelt: Front Functional  Line, Back Functional line og Ipsilateral Functional Line.  Bevegelse og øvelser integreres suksessivt gjennom de 12 gangene.

Structural Integration protokollen utføres av ATSI-terapeut Therese Hansen

 

NYHET! 

BEHANDLING & DYNAMISK BINDEVEVS TRENING – for den målbevisste 

Sammen med din terapeut vil du lære å utføre dynamiske bindevevs øvelser, gradvis tilpasset din individuelle prosess I MFR-behandlingen eller SI-programmet. Du lærer å utføre sammensatte bevegelsessekvenser for å fremme smidigheten i bindevevet. Den dynamiske bindevevs treningen gir flerdimensjonal styrke, dynamisk stabilitet samt funksjonell bevegelsesfrihet. Bindevevs øvelsene tar deg et viktig skritt videre i integrering av arbeidet som du mottar på behandlingsbenken.

Tilpasset trening levers av SI-terapeut Therese Hansen

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.