• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

4T4A7757 Fotograf Trude Brun Wilhelmsen 2018_pp

Therese Hansen

Eier Bergen Body Work | Bodyworker | Strukturell Integrerer | Slings Myofascial Trener (Advanced level) | MediYoga Instruktør (1 level) | Breathwork & Osteopathy Student (2023-2027) |

Som nyutdannet massasjeterapeut i 2002 grunnla Therese sin egen praksis, som i dag er Bergen Body Work. Hun har en lidenskap på å studere mennesket funksjon og struktur og er pr 2023 fulltids student ved Høyskolen Kristiania i Oslo der hun nå holder på med bachelor utdanning i osteopati. Hun er opptatt av å hjelpe mennesker til å forstå sin egen kropp og å gi individuelle verktøy som kan støtte opp om og hjelpe mennesker til en lettere, mer funksjonell hverdag. Hun tar imot kunder både i Bergen og i Oslo. Tilgjengelighet i de ulike byene varierer i forhold til studieplan. Du er velkommen til å kontakte pr mail om du ønsker informasjon eller avtale en time.

Therese ble sertifisert innen Anatomy Trains Strukturell Integrasjon i Oxford april 2016 og har siden jobbet med Strukturell Integrasjon(SI) «educational treatment» som sitt spesialfelt. Forenklet kan man si det er en reise i hele kroppens sammensatte anatomi, der myofascia, det sammenhengende rommet mellom musklene, er vevet vi fasilliterer gjennom både bevegelse og spesifikk «guiding».

Therese jobber med ulike type mennesker med kroniske muskel- og skjelett utfordringer. Du trenger ikke ha vondt noe sted for å gjøre SI. Det kan være du ønsker å forebygge eller forbedre din kroppsholdning, få bedre flyt av bevegelse i hvordan du forflytter deg i det daglige, øke din kropps bevissthet/-kontakt eller vi kan jobbe for å «maxe» din idrettsprestasjon. Therese vektlegger å hjelpe deg på vei til å nå dine mål, uansett ambisjons nivå. Ved gang-analyse, holdning og vane kartlegging, legges en individuell strategi for prosessen, slik kan du bli bevisstgjort endringer som skjer underveis og ha forutsetning for å gradvis gjøre endringer i hverdagen. Strukturell Integrering er en prosess/kurs over 12 ganger og er ingen quick fix terapi. Hva du oppdager underveis i din egen kropp er uvurderlig nyttig og helt og holdent i ditt eie. Ydmykt velkommen.

+47 55 31 30 81

Samarbeidspartnere

Therese Hansen

Eier & Gründer | Strukturell Integrerer | MediYoga Instruktør | Slings Myofascial Trainer | Breathworker I

Sylvia Leoumi

Masasjeterapeut

Ørjan A Kristiansen

Massør

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.