• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

Ganganalyse

Konstruksjoner brister ikke der trykket er størst, men der konstruksjonen har det svakeste ledd!

Dette prinsippet (biotensegritet) jobber vi etter når vi gjør ganganalyser. Analysen gir oss viktig informasjon om hvordan vi skal legge opp en mest mulig hensiktsmessig og effektiv behandling. I vesten blir muskelsmerter ofte behandlet lokalt. Vår erfaring er at den lokale behandlingen ofte bare fungerer som en «brannslukking” og at problemet ofte kommer gradvis eller raskt tilbake. Ved å se på kroppens globale enhet, kan vi lokalisere uvaner og kompensasjoner, som over tid kan føre til smerter ulike steder i kroppen. 

“Where you think it is, it ain´t”!  

 – Dr. Ida Rolf-

Ved å gjøre et grundig forarbeid kan vi jobbe med kroppen på en mer helhetlig måte og bidra til å oppnå en bedre flyt gjennom hele bevegelsesapparatet. Når bindevevet er vel hydrert, kan vi bevege oss mer lett og smidig, noe som gjør hverdagen enklere men også bidrar til en bedre funksjon i alle kroppens ulike organsystemer. Vi anbefaler ganganalyse for deg som ønsker å forebygge helsen, lære mer om hva som påvirker og former kroppsholdningen og for deg som har nylig eller kroniske muskel og ledd smerter. 

Anbefalt behandling etter ganganalyse er Myofascial Release, Strukturelt Bodywork eller Strukturell Integrering 12-serie.Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.