• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

6C09459F-9ED5-4ADB-9295-FC45B3E7C375_1_201_a

Ørjan A Kristiansen

Massør

Ørjan er 57 år og har en lang yrkeskarriere innen håndverk bransjen. I senere år kan man si det har vokst frem en helt ny retning innen håndverks fag.

Ørjan har et brennende ønske om å kunne hjelpe andre til økt velvære og en bedre funksjonell hverdag. Han har allerede praktisert massasje i flere år på familie og venner, men har nå endelig valgt å sette drømmen sin ut i livet med å virkelig studere faget.
Ørjan er løsnings orientert og tar raskt til seg ny kunnskaper og er nå i gang med å praktisere klassisk massasje på Bergen Body Work.

Hjertelig velkommen

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.