• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

Studio Dele Dealen!
Unngå faste dyre driftskostnader! Lei studio og utstyr til ditt behov!

rent@bbw

Behandlingsrom i moderne klinikk felleskap til leie på timesbasis!

For studenter og massører som er nyetablert og som ikke har opparbeidet kundebase ennå, er det gunstig å leie et komplett behandlingsrom tilpasset sitt behov, uten å måtte investere i dyrt utstyr eller en fast leie. Tilbudet passer også for deg som er erfaren behandler, men som ikke har ønske eller kapasitet til å jobbe fulltid som behandler. Yrket er fysisk krevende og man kan av den grunn ønske å jobbe kortere dager, å slippe å sitte med dyre driftskostnader som vil kreve at du jobber mer en du kan.

Løsningen passer også for deg som har praksis utenfor Bergen eller andre steder i Norge, og som har kunder i Bergens området som etterspør behandlingen du tilbyr.

Bergen Body Work tilbyr fullt møblert behandlingsrom som er disponibelt for times/halv-/heldags leie. Behandlings rommet er møblert med elektrisk hev senk massasjebenk (Masolet), behandler stol, pc, skrivebord, kontorstol, stol. Det eneste du trenger å medbringe er forbruksvarer til behandlingen du tilbyr. Du benytter felles venteværelse, minikjøkken og to toaletter. Strøm og Wifi inkludert i leien.

Kurslokale

Bergen Body Work tilbyr deg som ikke ønsker å sitte med eget lokale for å kunne undervise egne kurs innen innen b.l.a. Yoga, Pilates, Qigong osv. Lokalet er skreddersydd for trenings kurser og for undervisning i ulike massasje teknikker eller behandlingsformer. Her kan du ikke bare leie et super sentralt lokale som er enkelt å komme til uansett hvor du befinner deg i områder rundt Bergen. Vi kan også tilby deg å leie diverse utstyr som reformere, massasje benker, yoga matter & blokker m.m. slik at du ikke trenger gjøre dyre investeringer eller ha store kostnader ved å kunne formidle din lidenskap og kunnskap. Lokalet er 220m2 der salen er vel 180m2. I tillegg har du tilgang på oppholdsrom, kjøkken, to toaletter og en liten garderobe løsning.

Ta kontakt for pris tilbud; post@bergenbodywork.no

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.