• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

Koppingmassasje

Kopping og koppingmassasje blir gjerne brukt I kombinasjon med andre massasjeterapeutiske teknikker i behandlingen for å gi best effekt. Koppingmassasje som behandlingsmetode går ut på å sette spesielle glasskopper på huden, og ved hjelp av vakum blir huden og vevet under løftet opp i koppen. Dette skaper et undertrykk, som gjør at nytt oksygenrikt blod strømmer til området, slik at sirkulasjonen forbedres ned på cellenivå. Da kan avfallsstoff, slik som melkesyre, dreneres bort og ny næring og oksygen tilføres. Dette gir en dypvevsmassasje som kan være effektiv for å løse opp i spenninger som sitter dypt muskulaturen.

Ved koppingmassasje bruker man koppene til å massere med. Da blir koppene flyttet omkring på huden i bestemte bevegelser og rotasjoner. Kopping og koppingmassasje blir gjerne brukt I kombinasjon med andre massasjeterapeutiske teknikker i behandlingen for å gi best effekt.

Det finnes flere ulike måter å gi behandling med kopping på. Kopping kan også brukes i behandling av triggerpunkter. Et triggerpunkt er et lite område i muskelen hvor flere muskelceller har sterkt forhøyet spenning, såkalte mikrokramper. Ved å koppe over området der triggerpunktet ligger, vil vi redusere spenningen og sette i gang sirkulasjonen, slik at spenningen kan slippe opp.

Koppingmassasje er en behagelig behandling. Trykket i koppen reguleres hele tiden, slik at det tilpasses den enkelte.

Koppingmassasje kan kun bestilles hos massasjeterapeut Charlotte Fagerbakke

Anbefalt behandlingstid 30- 60 minutter

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.