• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

MediYoga instruktør utdanning 

14. september 2024 - 23. november 202414950 NOK
Laster Hendelser

Bli Internasjonalt sertifisert MediYoga-instruktør!

En utdanning for deg som vil lære andre hvordan de skal leve et sunnere og lykkeligere liv. Det er mer enn 3500 MediYoga-instruktører i verden – Vil du bli en av oss? Som internasjonalt sertifisert MediYoga-instruktør kan du formidle enkle og velprøvde teknikker til pasienter og deltakere, slik at de selv kan sette i gang en endring mot bedre helse og større velvære.

MediYoga gir mulighet for dypere selvinnsikt, evnen til å regulere et overaktivt nervesystem og stimulere kroppens selvhelbredende evner. Med denne utdannelsen kan du lære bort en velprøvd terapeutisk yoga som tilbyr teknikker for å håndtere angst, stress, depresjon og mange andre helserelaterte sykdommer. Forskning gjort på MediYoga.

Å være en sertifisert MediYoga-instruktør gjør at du kan lære bort MediYoga hvor som helst i verden1. Du kan gi tips og øvelser til pasienter hvis du jobber i helsevesenet, holde egne yogaklasser eller øke verdien til arbeidsgiveren din ved å undervise teknikkene til kollegene dine eller de ansatte, noe som kan forbedre kvaliteten både privat og i arbeidslivet.

PROGRAMOVERSIKT

Studiet inneholder både praksis og teori. Du blir undervist i tre forskjellige yogaprogram og seks meditasjoner. Programmene inkluderer pusteøvelser, meditasjoner og yoga, som kan gjøres på gulvet eller på stolen. Alle programmene er testet gjennom flere studier i Danmark, USA og Sverige og har vist positive effekter på helse og livskvalitet.

Totalt er utdanningen på 120 timer over 4 måneder: 35 timer med lærer og 85 timer praktisk og teoretisk selvstudium. Lærerstyrt tid på stedet er seks (6) hele dager med to til tre ukers intervaller mellom klassene. Mellom hver lærerstyrt dag får du hjemmeoppgaver. Under utdannelsen inngår det at du trener yoga daglig og vi anbefaler at du trener på å undervise andre for å bli god på å instruere både en-til-en-økter og klasser. Utdanningen tilbys i både inn og utland. https://no.mediyoga.com/utdanning/

*NB! Datoer for kurs i Bergen høst 2024 er ikke helt bekreftet ennå.

LÆRER: Utdanningsansvarlig i Bergen er Frida Storholt, spesialsykepleier og utdanningsansvarlig MediYoga International.

DATOER : MediYoga Level 1 starter i Bergen 14.september og fortsetter utover høsten på følgende torsdager;  28. september, 12. oktober, 26.oktober, 9. november, 23. november 2023

KURSSTED: Bergen Body Work,  Vestre Strømkaien 1 vis a vis Bergen Storsenter

 

PRIS: 14 950 NOK

Inkludert i prisen:
MediYoga-instruktørenes håndbok
Instruksjons-videoer
6 måneders abonnement på MediYoga Play (strømmetjeneste slik at du får tilgang til alle yogaprogrammene og meditasjonene)
Yogamatte og pute
Veske til yogamatten

 

Og etter fullført kurs med godkjent deltakelse:
Internasjonal MediYoga-Instruktør diplom
MediYoga-Instruktør pin

Håndboken, yogamatten, yogaputen og vesken til yogamatten får du på den første samlingen.

HVA KREVES?

1. Et vitnemål som internasjonal MediYoga-instruktør fra MediYoga International AB er et kvalitetsstempel, og for å få det må du bestå vår eksamen. For at du skal bli godkjent må følgende være oppfylt.

2. Kurset er beregnet på helsepersonell, og du må ha kunnskaper som tilsvarer minst 100 timers studier i grunnleggende medisin, anatomi og fysiologi, eller arbeide klinisk som godkjent psykolog eller godkjent psykoterapeut *.

a. Obligatorisk oppmøte:
Vi krever deltakelse på undervisningen for å kunne ta eksamen. Du kommer til rett tid og blir værende til slutten av dagen, alle seks dagene.

b. Teoretiske rapporter:
At du har sendt inn de skriftlige rapportene i tide og fått dem godkjent.

c. Praktiske tilbakemeldinger:
Du bør trene MediYoga daglig, slik at du på hver kursdag kan formidle dine erfaringer av forskjellige programmer og øvelser, så vel som deres påvirkning på deg, både fysisk og mentalt.

3. Betaling:
Hele kursavgiften skal være betalt før kurset starter.

* Tips til medisinske studier som gir deg grunnleggende kunnskaper om anatomi og fysiologi:
1. Tunsberg Medical School – Forkurs Anatomi og fysiologi
2. Universal Class på engelsk

 

BETALINGS- OG AVBESTILLINGSREGLER

Innen to uker etter at du har meldt deg på, betaler du registreringsavgiften på 2 000 NOK som du får på faktura på din mail, for å sikre deg plass. Restbeløpet på 12 950 NOK betales senest fire uker før kursstart.

Registreringsavgiften blir ikke refundert hvis du melder deg av mindre enn to uker før kurset starter. Hvis du melder deg av mer enn to uker før kursstart, får du tilbake registreringsavgiften minus et administrasjonsgebyr på 500 NOK. Hvis du avbryter utdanningen etter at semesteret har startet, refunderes ikke kursavgiften.

Detaljer

Start:
14. september 2024
Slutt:
23. november 2024
Kostnad:
14950 NOK
Hjemmeside:
https://no.mediyoga.com

Sted

Bergen Body Work
Vestre Strømkaien 1
Bergen, Hordaland 5008
+ Google Map
Telefon:
+4791750867
Hjemmeside:
www.bergenbodywork.no

Arrangør

MEDIYOGA
Telefon:
+4795151988
Epost:
frida@mediyoga.com
Hjemmeside:
https://no.mediyoga.com/utdanning/

Annet

Teacher
Frida Storholt

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.