• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

Breathwork with Natalie Glavær

juni 7 - september 223450NOK
Laster Hendelser

Breathwork Group Sessions

 

Bli med Natalie Glavær på reiser gjennom transformative puste opplevelser hos Bergen Body Work. Opplev en trygg og nærende atmosfære som gir deg muligheten til å oppnå en dypere forbindelse med deg selv og andre på en berikende måte.

La pustens kraft lede deg inn i ditt indre landskap, hvor du kan løse opp spenninger og følelsesmessige hindringar. Gjennom denne praksisen vil du kunne oppnå økt klarhet og harmoni i livet ditt. Natalie er lidenskapelig opptatt av å skape et fellesskap der vi støtter hverandre og deler transformative øyeblikk.

Breathwork er et enkelt, men kraftfullt verktøy for selvutforskning og helbredelse. Ved å åpne opp for kroppens og pustens visdom, kan du utvikle en dypere bevissthet om dine tanker, følelser og indre verden. Du vil også kunne oppdage ditt sanne potensial for vekst og transformasjon. Det viktigste nøkkelen er at du velger å møte opp med din vilje og tilstedeværelse, og tar opplevelsen steg for steg.

Natalie er en sertifisert utøver av Rebirthing Breathwork og brenner for å hjelpe deg med å bygge en sterk, sunn og harmonisk relasjon til deg selv. Hun ønsker at du skal leve livet ditt til det fulle potensial. Uansett om du er nybegynner eller erfaren innen Breathwork, er arrangementene hennes tilpasset mennesker i alle aldre og bakgrunner.

Bergen Body Work tilbyr en unik mulighet til å knytte bånd med likesinnede individer og skape et fellesskap som gir støtte og inspirasjon. Dette er din anledning til å utforske din egen unike uttrykksform og finne selvtilliten til å virkelig leve ut ditt fulle potensial. Ta del i denne reisen som vil åpne dører til indre visdom og vekst, og oppdag en dypere forståelse av deg selv og verden rundt deg.

Breathwork kurs tilbod:

3 timer 3450.-
5 timer 5250.-
10 timer 10000.- 
Breathwork Singel session: 
75 min 1250.-
2 timer 1850.-Detaljer

Start:
juni 7
Slutt:
september 22
Kostnad:
3450NOK

Sted

Bergen
Vestre Strømkaien 1
Bergen, 5008 Norway
+ Google Map
Telefon:
+4791750867
Hjemmeside:
www.anatomytrains.no

Arrangør

Bergen Body Work
Telefon:
55 31 30 81
Epost:
post@bergenbodywork.no
Hjemmeside:
www.bergenbodywork.no

Annet

Late registration
3850
Teacher
Natalie Glavær

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.