• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

Atlaskorrigering Engelheart®

Atlaskorrigering Engelheart® er en videreutvikling av Atlasprofilax. Det dreier seg om å finne ut om Atlas/C1 er skjevstilt, for deretter å korrigere den tilbake i vater igjen. En skjevstilt Atlas/C1 tar styring over hele skjelettet, noe som kan gi beinlengdeforskjell, skjevhet i bekken, spenninger og smerter i både skjelett og muskler. 

En skjevstilt Atlas/C1 hindrer fri flyt av informasjon gjennom sentralnervesystemet mellom hjernen og kroppen. Dette kan gi ubalanse i endel av de interne systemene i kroppen, noe som kan komme til uttrykk gjennom bl.a. hodepine, mage-/tarmproblemer, lav energi, dårlig konsentrasjon, tåkesyn og søvnproblemer.

Babyer med skjevstilt Atlas/C1, kan få plager med kolikk, hofteleddsdysplasi og KISS.

Selve korrigeringen av Atlas/C1 skjer ved massasje i nakken. Det er ingen knekking eller kiropraktorgrep involvert.

Behandlingen utføres av Marit Broch Johansen. Bestill time her 

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.