• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

4T4A7678 Fotograf Trude Brun Wilhelmsen 2018_pp

Thomas Ziembicki

Massasjeterapeut & Strukturell Bodyworker (MNMF)

Før jeg ble massør, praktiserte jeg flere år Aikido og sverdfekting. Jeg tenkte på dem som måter å uttrykke meg i bevegelse, men også som en måte å leve på og holde kroppen min, sinn og ånd i god stand. Men jeg følte at jeg manglet noe. Jeg følte at det var mangel på balanse. Og når jeg hørte et sted, fra en kampsportkunstner, skulle den kunnskapen om hvordan man skal kjempe motsette seg og fullføres med kunnskap om hvordan man skal helbrede. Jeg visste hva jeg måtte gjøre.

Thomas fikk sitt diplom i massasje terapi i 2009 i Polen og ble sertifisert Strukturell Bodyworker i Bergen i 2014. Han hadde tidligere sin private praksis i Polen, men flyttet siden til Norge og har siden februar 2013 praktiserer på Bergen Body Work.
Hans hovedområde av interesse er for tiden kroniske smertestudier og “Bio-Psycho-Social modell of pain” Modellen er bassert på siste funn i vitenskapen som beskriver smerte som multifaktoriale og flerdimensjonale fenomener, hvor smerte kan forverres og forlenges av stress , vanskelig familie situasjon, utilstrekkelig søvn, suboptimal spisevaner med mer.
I sin praksis benytter han teknikker som Myofascial Release, dyp vevsmassasje og triggerpunktterapi basert på meningsfull og ærlig forhold til klienten, som er midtpunktet i behandlingen.

+47 55 31 30 81

Ansatte

Therese Hansen

Daglig leder & Gründer. Anatomy Trains Strukturell Integrerer (NMF)

Thomas Ziembicki

Massasjeterapeut & Strukturell Bodyworker (NMF)

Anna Strzelecka

Massasjeterapeut (NMF)

Konrad Koziol

Massasjeterapeut (NMF)

Charlotte Fagerbakke

Massasjeterapeut (NMF)

Kevin Rohrbeck

Massasjeterapeut (NMF)

Don Thompson

Anatomy Trains Structural Integrator & Anatomy Trains teacher

Marit Broch Johansen

Atlasterapeut Engelheart® Structural Bodyworker, Massør (MNMF)

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.