• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

20C1644F-1DE3-4C0F-8F36-9DA0D913A636_1_201_a

Natalie Glavær

Sertifisert Breathworker | Puste Instruktør |

Natalie har jobba i helsevesenet sia 2018 som hjelpearbeider. Her har hun opparbeida seg erfaring med helse på fleire nivå. I 2021 utdannet hun seg til puste instruktør og bruker nå sin kunnskap innan pust for å hjelpe mennesker på eit meir heilhetlig plan. Hun er sertifisert BreathWorker innan den erfaringsbaserte terapien «Rebirhting» og tilbyr en til en timer samt gruppe undervisning på bbw. Pusten er det viktigaste verktøyet vi innehar og kan brukast til å slippe ugunstige spenninger, stress og uro i kroppen.

Eg er opptatt av det autentiske i mitt møte med hvert enkelt menneske og ynskjer å bidra til å komme tilbake til kjernen i oss sjølve.

Velkommen til fri pust og avspenning.

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.