• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

64586876_446816466118613_6990968179514146816_n

Marit Broch Johansen

Atlasterapeut Engelheart®

Structural Bodyworker  & Massør(NMF)

Marit visste allerede på 1980-tallet, mens hun studerte til allmennlærer, at hun en gang skulle jobbe med kropp. Etter å ha samlet omfattende erfaring fra flere typer arbeid og fra selveste livet, følte hun seg klar for å ta utdannelse som massør ved Massasje- og terapiskolen (MTS) i Tromsø i 2007. I 2010 hadde hun sitt første møte med Anatomy Trains. Dette ble retningsgivende for videre utdanning. I 2014 ble Marit delsertifisert som Structural Bodyworker. Hun har nå som mål å gjennomføre utdanningen for å bli Anatomy Trains Structural Integrator (ATSI). Marits hovedmål med arbeidet hun gjør, er at klientene skal få en bedre hverdag, og at de skal komme så langt at de ikke har behov for flere timer.

Marit tok utdannelse som Atlasterapeut Engelheart i 2016. Dette er en teknikk som avdekker skjevstilling i den øverste nakkevirvelen Atlas/C1, og som korrigerer den igjen til rett stilling gjennom bearbeiding av muskler og vev i nakken. Marit er én av få atlasterapeuter i Norge. Hun tilbyr denne tjenesten ved Bergen Body Work As. 

+47 55 31 30 81

Ansatte

Therese Hansen

Daglig leder & Gründer. Anatomy Trains Strukturell Integrerer (NMF)

Thomas Ziembicki

Massasjeterapeut & Strukturell Bodyworker (NMF)

Anna Strzelecka

Massasjeterapeut (NMF)

Konrad Koziol

Massasjeterapeut (NMF)

Charlotte Fagerbakke

Massasjeterapeut (NMF)

Kevin Rohrbeck

Massasjeterapeut (NMF)

Don Thompson

Anatomy Trains Structural Integrator & Anatomy Trains teacher

Marit Broch Johansen

Atlasterapeut Engelheart® Structural Bodyworker, Massør (MNMF)

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.