• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

4T4A7770 Fotograf Trude Brun Wilhelmsen 2018_pp

Kevin Rohrbeck

Massasjeterapeut (NMF)

Kevin Rohrbeck Kevin kommer fra Tyskland og har tidligere jobbet på Myk og Fin i Åsane. Han har en solide utdannelse og gode referanser fra sitt arbeid. Han har god kunnskap om kroppens biologi, og jobber utfra å finne årsakssammenhenger når han vurderer sine klienter. Kevin har erfaring både fra klinikk praksis og bedriftsmassasje, og ønsker å gi mennesker en mykere og mer fleksibel kropp, med høyere toleranse for stress og bedre rustning til hverdagens påkjennelser. Samtidig som han er engasjert i å få gi mennesker en bedre hverdag er Kevin også opptatt av velværeaspektet når han utøver sin behandling. Kevin er medlem av Norges Massasjeforbund.

+47 55 31 30 81

Ansatte

Therese Hansen

Daglig leder & Gründer. Anatomy Trains Strukturell Integrerer (NMF)

Anna Strzelecka

Massasjeterapeut (NMF)

Konrad Koziol

Massasjeterapeut (NMF)

Charlotte Fagerbakke

Massasjeterapeut (NMF)

Kevin Rohrbeck

Massasjeterapeut (NMF)

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.