• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

fullsizeoutput_2681

Anna Strzelecka

Massasjeterapeut (NMF)

Anna jobber både med pasienter som har fått mer alvorlige skader og lider av kroniske smerter eller andre muskel- og skjelettplager. Hun er svært interessert i kompleksiteten i menneskekroppens struktur og funksjon og opplever gjennom sin praksis at smerter gjerne sitter et sted i kroppen, mens årsaken oftest oppstår fra et annet sted. Hun legger vekt på fysisk undersøkelse av pasienten, for å kunne gi riktig behandlingsform og best mulig resultat.

I behandling benyttes en kombinasjon av manuelle teknikker, massasje og aktive treningsøvelser. Anna tok sin B.Sc. grad i fysioterapi i Polen. I tillegg har hun tilegnet seg flere profesjonelle kurs i avanserte massasjeteknikker, så vel som i spesielle metoder i fysioterapi som kinesiotape eller muskel energi teknikker. Hun er opptatt av faglig utvikling for å øke sine kvalifikasjoner slik at hun kan hjelpe pasientene sine effektivt. 

Du trenger ikke vente til skade oppstår for å benytte en time hos Anna. Du er også hjertelig velkommen til forebyggende behandling ved hjelp av en velgjørende og avslappende massasje, for å kvitte deg med belastningen i kroppen.

Gi deg selv en sjanse til å føle deg bedre og til å nyte gode helse.

 

+47 55 31 30 81

Ansatte

Therese Hansen

Daglig leder & Gründer. Anatomy Trains Strukturell Integrerer (NMF)

Thomas Ziembicki

Massasjeterapeut & Strukturell Bodyworker (NMF)

Anna Strzelecka

Massasjeterapeut (NMF)

Konrad Koziol

Massasjeterapeut (NMF)

Charlotte Fagerbakke

Massasjeterapeut (NMF)

Kevin Rohrbeck

Massasjeterapeut (NMF)

Don Thompson

Anatomy Trains Structural Integrator & Anatomy Trains teacher

Marit Broch Johansen

Atlasterapeut Engelheart® Structural Bodyworker, Massør (MNMF)

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.