• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

fullsizeoutput_2681

Anna Strzelecka

Massasjeterapeut (NMF)

Anna jobber både med pasienter som har fått mer alvorlige skader og lider av kroniske smerter eller andre muskel- og skjelettplager. Hun er svært interessert i kompleksiteten i menneskekroppens struktur og funksjon og opplever gjennom sin praksis at smerter gjerne sitter et sted i kroppen, mens årsaken oftest oppstår fra et annet sted. Hun legger vekt på fysisk undersøkelse av pasienten, for å kunne gi riktig behandlingsform og best mulig resultat.

I behandling benyttes en kombinasjon av manuelle teknikker, massasje og aktive treningsøvelser. Anna tok sin B.Sc. grad i fysioterapi i Polen. I tillegg har hun tilegnet seg flere profesjonelle kurs i avanserte massasjeteknikker, så vel som i spesielle metoder i fysioterapi som kinesiotape eller muskel energi teknikker. Hun er opptatt av faglig utvikling for å øke sine kvalifikasjoner slik at hun kan hjelpe pasientene sine effektivt. 

Du trenger ikke vente til skade oppstår for å benytte en time hos Anna. Du er også hjertelig velkommen til forebyggende behandling ved hjelp av en velgjørende og avslappende massasje, for å kvitte deg med belastningen i kroppen.

Gi deg selv en sjanse til å føle deg bedre og til å nyte gode helse.

 

+47 55 31 30 81

Ansatte

Therese Hansen

Daglig leder & Gründer. Anatomy Trains Strukturell Integrerer (NMF)

Anna Strzelecka

Massasjeterapeut (NMF)

Konrad Koziol

Massasjeterapeut (NMF)

Charlotte Fagerbakke

Massasjeterapeut (NMF)

Kevin Rohrbeck

Massasjeterapeut (NMF)

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi kan tilby. Les mer om personvern

 

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.