Tilbud


Hva er 3 serie Structural Bodywork?

 

 

Structural Bodywork er en sammensatt behandlings- form som går over 3 sessions. Ett av målene er å gjenopprette kroppens effektive beveglighet og funksjon ved å behandle kroppens bindevev med spesifikke myofasciale teknikker i samarbeid med klientens bevegelser. Gjennom 3 serien bedres bevisstheten for egen kropp, bevegelse og balanse. Behandlingen har som mål å frigjøre unødige kompensasjoner og frigjøre kronisk muskel og skjelett smerter.

Hver session varer i ca 75 minutter og anbefalt intervall er 1 til 2 uker mellom hver session. I første session vil terapeuten kartlegge kompensasjonsmønstre ved å analysere kroppsholdning passivt og i bevegelse. Terapeuten vil velge ut de hovedtrekk hvor det er gunstig for deg å forbedre det funksjonelle forholdet mellom bekken, knær og ankler. I andre session balanseres forholdet mellom bekken, brystkasse, skuldre og hode. Til slutt vil terapeuten jobbe med å frigjøre bevegeligheten i ryggsøylen ved å påvirke sidebøyer, kurver og rotasjoner i ryggraden. Denne formen for bindevevsbehandling vil øke din forståelse og bevisthet (body-mind connection) som igjen gir deg riktig grunnlag for å endre kroppsholdning. Denne formen for balansering er unik i seg selv. Terapeuten ser kroppen som en helhet fremfor isolerte områder og kan dermed effektivt løse kompensasjoner som forplanter seg gjennom hele mekanismen.

Ordinær pris Myofascial Release 75 minutt er 1300. Bestil 3 serien og få 30% rabatt!

NÅ KUN 910.- kr pr session.

*Dette tilbudet er tilgjengelig t.o.m. 1.desember 2017 hos utvalgte terapeuter som er i utdanningsforløp til 12 serie KMI-Structural Integration.

Terapeutene du kan booke dette tilbudet hos er: Kjersti Akselberg og Thomas Ziembicki. Søk og bestill time på Online Booking