Tilbud


Hva er 3 serie Structural Bodywork?

 

 

 

Structural Bodywork er en sammensatt behandlingsform som går over 3 sessions. Ett av målene er å gjenopprette kroppens effektive beveglighet og funksjon ved å behandle kroppens bindevev med spesifikke myofasciale teknikker i samarbeid med klientens bevegelser. Gjennom 3 serien bedres bevisstheten for egen kropp, bevegelse og balanse. Behandlingen vil kunne frigjøre unødige spenninger og frigjøre kronisk muskel og skjelett smerter.

Hver session varer i ca 75 minutter og anbefalt intervall er 1 til 2 uker mellom hver session. I første session vil terapeuten kartlegge kompensasjonsmønstre ved å analysere kroppsholdning passivt og i bevegelse. Terapeuten vil velge ut de hovedtrekk hvor det er gunstig for deg å forbedre funksjonelle forholdet mellom bekken, knær og ankler. I andre session balanseres forholdet mellom bekken, brystkasse, skuldre og hode. Til slutt vil terapeuten jobbe med å frigjøre bevegeligheten i ryggsøylen ved å påvirke sidebøyer, kurver og rotasjoner gjennom ryggraden. Denne formen for bindevevsbehandling vil kunne bidra til en permanent balansert kroppsholdning, øke din forståelse og bevisthet (body-mind connection) som igjen gir deg riktig grunnlag til å gjøre de nødvendige livsstilsendringene. Denne formen for balansering er unik i seg selv. Terapeuten ser kroppen som en helhet fremfor enkelt områder og kan dermed effektivt løse komensasjoner som sitter forplanter seg gjennom hele mekanismen.

Ordinær pris Myofascial Release 75 minutt er 1300. Bestil 3 serien nå og få 30% rabatt!

NÅ KUN 910.- kr pr session.

*Dette tilbudet er tilgjengelig hos utvalgte terapeuter som er i utdanningsforløp til 12 serie Structural Integration. Terapeutene du kan booke dette tilbudet hos er: Kjersti Akselberg og Thomas Ziembicki

Søk og bestill time på Online Booking