Bedriftsmassasje

Bergen Body Work formiddler kvalitets terapeuter til bedrifter i hele norge!

Vi har siden 2002 levert bedriftsmassasje i både små, mellomstore og store bedrifter.   Regelmessig massasjebehandling for alle ansatte, har gitt gjennomgående positive resultater i samtlige bedrifter. Resultater som redusert sykefravær, økt trivsel og effektivitet gjør at dette tilbudet er en svært lønnsom investering som også er svært verdsatt blant den enkelte.

Bedriftsmassasje kan avtales på fast basis i bedriftens lokale. Dette er den mest lønnsome måten å gjøre en bedriftsavtale på. De ansatte trenger ikke å forlate arbeidsstedet  i mer en 30 minutter for å gå til behandling i arbeidstiden, kontra 2-3 timer dersom den enkelte må oppsøke behandling andre steder. Dersom bedriften har plass mangel, kan avtalen benyttes på en av klinikkens avdelinger i Bergen.

Enkeltstående bedriftsmassasjedager er ett konsept som er svært populært. Her kan vi leies inn for å gi en ekstra god opplevelse i forbindelse med feks. kick off, spesielle events eller når bedriften ønsker å g de ansatte en ekstra påskjønnelse etter perioder med høyt arbeidspress.

Massasje i sommergave eller julegave til de ansatte er også svært populære gaver.

Det er mange måter å lage en bedriftsavtale på. Noen bedrifter betaler alt og de ansatte får komme til behandling i arbeidstiden. Andre bedrifter betaler en bestemt egenandel og gir mulighet til å ta behandling i arbeidstiden, mens andre bedrifter kun legger til rette for at de ansatte kan ta behandling i arbeidstiden på bedriften, men de ansatte betaler for behandlingen self. Her er det mange muligheter og vi skreddersyr avtalen etter ditt behov. Hjertelig velkommen til å ta kontakt for ett uforpliktet møte.  post@bergenbodywork.no