• Ønsker du time idag? 55 31 30 81

Bedriftsmassasje
Vi utfører bedriftsmassasje i din bedrift

Fast behandlings avtale

Siden 2002 har Bergen Body Work levert bedriftsmassasje til både små, mellomstore og store bedrifter i Norge. Vi skreddersyr tilbud til hver enkelt bedrift. Under vil du finne noen populære alternativer:

En fast månedlig bedrifts avtale, der massasjebehandling for alle ansatte utføres regelmessig, gir gjennomgående positive resultater som b.l.a. redusert sykefravær, økt trivsel og effektivitet. Dette tilbudet er en svært lønnsom investering for bedriften og ett svært verdsatt tiltak blant de ansatte, som opplever økt livskvalitet ved regelmessig massasjebehandlinger.

Bedriftsmassasje på faste intervaller i bedriftens lokale er den mest gunstige måten for alle parter og det er den løsningen som høster best mulig resultat i forhold til redusert sykefravær. De ansatte trenger ikke å forlate arbeidsstedet  i mer en 30 minutter for å gå til behandling i arbeidstiden. Må den ansatte oppsøke behandling andre steder, går det ofte tapt opp til flere timer av arbeidsdagen. Det resulterer i økt stress både for ansatt og firma eier. Ved en fast bedriftsmassasje avtale, anbefales bedriften å kun sponse en prosentandel av timeprisen. Dette er blant annet viktig for at den individuelle ansatte skal opprettholde eget ansvar for egen helse.

Massasje dag på jobben

Man trenger ikke en fast avtale for å ha bedriftsmassasje dag på jobben! Massasje dag på jobben er ett konsept som er blitt svært populært. Her leier vi ut terapeuten/-e for en dag,  i forbindelse med for eksempel kick off, spesielle events eller når bedriften ønsker å gi de ansatte en ekstra påskjønnelse etter perioder med for eksempel høyt arbeidspress.

Massasjebehandling som firmagave

I dagens materialistiske samfunn der vi forbruker mer en hva som er godt for oss, er det behov for å tenke litt annerledes. Vi som mennesker er mer og mer isolerte bak en pc skjerm og har underskudd på å bli både sett og hørt. En massasjetime i sommergave eller julegave til de ansatte er svært populære gaver. Vi har flotte gavekort som skrives ut personlig til de ansatte.

 

Bbw skreddersyr avtalen for din bedrift

Det er mange måter å lage en bedriftsmassasje avtale på. Noen bedrifter har mulighet til å betale 100% for tjenesten og de ansatte får komme til behandling i arbeidstiden. Andre bedrifter betaler en avtalt prosent mens de ansatte betaler resterende. Bedriften gir de ansatte mulighet til å ta behandlingen i arbeidstiden. En tredje variant er når bedrifter legger til rette for at de ansatte kan ta behandling i arbeidstiden på bedriften, mens de ansatte betaler selv for behandlingen. Her er det mange flere muligheter og vi er behjelpelig med å skreddersy den avtalen som passer best for din bedrift.

Hjertelig velkommen for ett uforpliktet møte.  post@bergenbodywork.no